top of page

Cursos presencials a Menorca

201158_331380960294574_976198400_o-2.jpg

Aprèn l’ANGLÈS i el FRANCÈS de forma fàcil, divertida i natural!

Mètode dissenyat per a que fillets i adults de qualsevol edat aprenguin anglès i francès amb els cinc sentits, a partir dels 2/3 anys, moment en el que els fillets comencen a desenvolupar el llenguatge i aprenen la fonètica d’un altre idioma de manera natural, com aprenen una primera llengua, jugant i relacionant-se.

La metodologia que seguim és la mateixa tant amb l’anglès com amb el francès, amb professors natius que s’adapten a les necessitats dels alumnes i els ajuden a prosperar en l’idioma que triïn de manera fàcil i divertida.

Cada classe a Fun in English & Fun en Français és diferent, cada dia és un tema, i cada mes una aventura. Tots els cursos estan repartits al llarg de la setmana en diferents dies i hores per tal d’oferir la màxima combinació horària als nostres alumnes, que poden assistir a classe un, dos o fins i tot tres dies a la setmana.

Un aprenentatge totalment visual i auditiu darrera del qual hi ha una planificació estructurada i una metodologia adaptada a cada edat. Els fillets juguen, canten, ballen i experimenten. A mesura que són una mica més grans introduïm la lecto-escriptura, però sempre basada amb una temàtica didàctica i divertida. Una vegada entrats a l'etapa de l'ESO, les classes s'adapten a les necessitats gramaticals que se'ls hi exigeix a l'escola, com una mena més de repàs, però sempre enfocant-ho d'una manera diferent i interessant perquè els adolescents gaudeixin de l'aprenentatge el màxim possible.

Amb els adults, la majoria de les nostres classes es basen en la conversa, tot i que adaptem els grups segons la demanda que hi hagi (podem preparar per exàmens oficials, enfocar més a l’escrit, etc.)


L’anglès i el francès són les úniques llengües de comunicació, sense traduccions ni interferències.

 

Grups reduïts que permeten l’atenció individualitzada.

Professors natius.

Classes i tallers per a fillets, joves, adults i empreses.

Reserva la teva plaça avui i/o demana'ns més informació sobre els nostres cursos!

Tel · 656406736
Email · jonathan.hrt@gmail.com

Tipus de cursos

Tant per anglès com per francès, oferim:

 

Toddlers - p2 i p3

LK1 - p4 i p5

LK2 - 1r i 2n de primària

Kids - 3r i 4t de primària

Tweens - 5è i 6è de primària

Teens-1 - 1r i 2n d'ESO

Teen- 2 - 3r i 4t d'ESO

Classes d'adults amb nivells de l'A1 al C1, preparació per exàmens oficials i cursos adaptats a les finalitats de cadascú.

bottom of page