Qui som?

La nostra família la formeu tots vosaltres i els nostres magnífics professors. Aquí els teniu!
Maite

Nascuda a Menorca, però des de ben petita i per circumstàncies vaig partir cap a terres escoceses.

 

En aquesta experiència he viscut experiències, he estudiat, treballat, fet molts bons amics, he crescut, m’he format, m’he convertit en mig escocesa i he descobert la meva passió, l’ensenyança d’idiomes. En arribar a Edimburg vaig començar a estudiar fotografia a l’Edinburgh College però prest vaig adonar-me’n que tot i que la fotografia és un art que em fascina, no és al que em volia dedicar i va ser llavors quan vaig començar amb els estudis anglesos. No va ser fins poc després de treure’m la qualificació CELTA de Cambridge per a ensenyar anglès com a llengua estrangera que vaig començar a combinar classes a una acadèmia d’anglès per a adults i a una escola amb fillets petits.

 

Ara ha arribat el moment de tornar a Menorca i em fa molt feliç tenir l’oportunitat, gràcies a Fun in English, de poder ajudar a tothom qui vulgui a aprendre una llengua que m’ha adoptat com a nativa i que tant m’agrada. (Això sí, amb accent escocès!) Crec en l’immersió com a mètode per aprendre de forma natural una llengua estrangera, ja que així és com aprenem la nostra llengua materna, sense llibres, sense vergonya, jugant, cantant, dibuixant, equivocant-nos, tornant-ho a intentar, i sobre tot, passant-ho bé!

 

I és per açò que crec amb la metodologia de Fun in English, on qualsevol persona de qualsevol edat pot aprendre l’anglès d’una manera diferent, divertida i sobretot, que funciona!

*També puc ensenyar català i castellà!

Margaret

Vinc d’una petita ciutat de Yorkshire, al nord d’Anglaterra, tot i que vaig passar part de la meva infància a Xipre, cosa que em va fer despertar el meu esperit viatger des de ben petita. Vaig marxar de Yorkshire per estudiar Art Visual a l’Universitat de Gales i em vaig especialitzar en disseny gràfic i impremta. Al llarg dels meus estudis vaig aprofitar els estius per treballar a Suècia, Bèlgica i Grècia.

Desprès de graduar-me, vaig fer un curs de professora per ensenyar l’anglès com a llengua estrangera. Just acabar, em van oferir feina a Pamplona. Això em va fer adonar-me’n que havia d’aprendre jo mateixa un altre idioma i de l’important que era comunicar-se amb un idioma que no és el teu.

De Pamplona vaig mudar-me a Barcelona on hi vaig passar 8 anys ensenyant l’anglès a gent de diverses edats i disenyant cursos específics per a varies companyies. L’amor pel país va fer que ens mudessim a Menorca, on la meva filla més jove va néixer.

Tot i que m’agrada molt ensenyar, sempre he mantingut l’interès en l’art i el disseny, amb diferents exhibicions a Espanya i Anglaterra. Ensenyar a fillets és una bona manera de posar en pràctica la meva creativitat: pintar, dibuixar, fer maquetes… tot això estimula els fillets a posar en ús l’anglès que aprenen d’una manera practica i, sobretot, divertida!

Jon

Vaig néixer a Cornwall, al sud oest d’Anglaterra on vaig viure fins als 18 anys. Vaig estudiar bioquímica i nutrició a Southampton i seguidament vaig començar a treballar per una multinacional durant més de 15 anys, els darrers dels quals els vaig dedicar a dirigir més de 20 botigues a tota Espanya, a la formació de personal i a desenvolupar el departament de màrketing .

Vaig venir a Maó l’any 2003 quan la meva primera filla era molt petita sense parlar català ni castellà. Aquí va començar la meva aventura lingüística. Decidit a aprendre ambdues llengües el més aviat possible, prest vaig descobrir que només les podria aprendre “fent”. És a dir, escoltant, relacionant-me, interpretant el que sentia pel context, comprenent més coses dia a dia, atrevint-me a parlar i finalment essent capaç de llegir i escriure. En resum, de forma no gaire diferent a la qual vaig aprendre la meva primera llengua, l’anglès.

Sempre he parlat en anglès amb les meves filles. Vaig treballar a Barcelona durant molts d’anys i els caps de setmana que era a casa em vaig adonar que el fet que durant part de la setmana les filletes no el parlessin i no treballessin la lecto-escriptura en anglès a l’escola volia dir que hi havia molts aspectes de la llengua que no estaven adquirint. Vaig començar a introduir aquests elements a través de jocs fonètics (phonics), música, lectures, etc i vaig veure la gran capacitat dels nens per l’adquisició de llengües, aconseguint que les filletes tinguessin el mateix nivell de coneixements que els nens de la seva edat escolaritzats a Anglaterra.

He continuat estudiant per especialitzar-me en l’ensenyament de l’anglès a nens no nadius així com anglès per a empreses, aprofitant la meva experiència laboral.

D’aquestes experiències ha nascut Fun in English, on els mètodes d’ensenyament estan basats en el procés natural d’aprenentatge de la llengua materna i on l’objectiu principal és aconseguir que tots els nostres alumnes s’enamorin de l’anglès i l’adoptin com a una llengua normal de comunicació.